Nieuwe keukentoestellen nodig?

Bent u op zoek naar nieuwe inbouwtoestellen voor uw keuken? Wenst u bijvoorbeeld een zelfreinigende oven met extra grote inhoud of liever een stoomoven? Zou u graag een inbouwkoelkast met een groot vriesgedeelte hebben? Denkt u aan een inductiekookplaat of toch liever een gaskookplaat? Wij helpen u graag om het juiste toestel te vinden dat perfect beantwoordt aan uw wensen.neem contact met ons op via de bovenstaande contact knop en ontvang gratis onze catalogus. .

Indien u dit wenst kan BWS interieur bij u thuis komen ter voorbereiding van de aankoop van uw inbouwtoestellen. Dit noemt men een voorbezoek. ( gratis )

Een gespecialiseerde installateur komt bij u thuis om alles nauwkeurig op te meten. Hij houdt ook rekening met alle technische elementen die van belang zijn voor de installatie van uw nieuwe inbouwtoestellen

Schuifdeuren

BWS interieur kasten op maat levert hoogwaardige schuifdeurkasten op maat voor elk budget . Compleet op maat van vloer tot plafond, onder schuine daken en in hoeken. U heeft bij onze schuifdeurkasten keuze uit verschillende uitvoeringen en uit meer dan 100 hout- uni – glas en spiegelkleuren. U stelt de schuifdeurkasten helemaal naar eigen wens of in overleg met onze adviseurs samen. Onze schuifdeuren zijn ook zonder kastinterieur te leveren.

Budget keukens

Bent u op zoek naar budget keukens? Dan vindt u bij BWS interieur gegarandeerd de keuken waar u al zo lang naar op zoek bent. Onze budget keukens zijn niet alleen erg voordelig maar ook nog eens van goede kwaliteit.

Terrassen in Twinson: terrasplanken in houtcomposiet

 

 • Warm gevoel van echt hout
 • Waterbestendig
 • Splintervrij
 • Anti-slip

 Kies de kleur die uw terras of tuinpad tot leven brengt uit 8 verschillende natuurlijke tinten, van abrikoosbruin tot zoethoutzwart.

Premium Gesloten Gevelbekleding in Twinson

 • Warm gevoel van echt hout
 • Gesloten gevelbekleding
 • Geïntegreerde ventilatie
 • Perfect te combineren met isolatie
 • Gepatenteerde niet zichtbare
      bevestigingsclipsen
Prachtige natuurlijke kleuren

 De Twinson gevelbekledingsprofielen en afwerkingsmogelijkheden bestaan in 4 natuurlijke kleuren. Met Twinson vormt u uw huis om tot een verzorgde en elegante omgeving waar u jarenlang van zult kunnen genieten

Tuinschermen in Twinson houtcomposiet

Prachtige natuurlijke kleuren